Ik wil graag een offerte zonnepanelen huren

✔   Een advies op maat voor uw locatie
✔   Wij nemen het proces van A tot Z met u door
✔   Wij geven een overzicht van de totale opbrengst en garanties
Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij beantwoorden uw aanvraag binnen 24 uur.

"*" geeft vereiste velden aan

Zonnepanelen huren of kopen?

U kunt bij NL Stroom uw zonnepanelen kopen of huren, maar wat is het beste voor uw situatie? Heeft u geld om te investeren dan is het verstandig om zonnepanelen te kopen, dit is namelijk de goedkoopste oplossing. Als u uw (spaar)geld niet wilt investeren dan is huren een goede optie. U hoeft dan geen investering vooraf te doen. Naast de lage maandelijkse huurkosten kunt u bij NL Stroom na 10 jaar de zonnepanelen voor 35,- euro per zonnepaneel overnemen.

Uw winst?

✔    Zelf duurzame energie opwekken
✔    Geen investering vooraf
✔    Vaste maandelijkse kosten
✔    Direct een lagere energierekening
✔    Geen onderhoudskosten
✔    Opbrengst verzekering en garantie
✔    A-merk zonnepanelen
✔    Geen BKR-registratie

Waarom zonnepanelen huren?

U wilt niet investeren maar u wilt wel direct besparen. Door zonnepanelen van NL Stroom te huren gaat uw energierekening direct omlaag. Met deze besparing betaalt u de maandelijkse huur en met het geld dat u overhoudt kunt u andere leuke dingen doen.

U betaalt 10 jaar lang een vaste lage huurprijs en na 10 jaar kunt u de zonnepanelen tegen lage kosten overnemen. Vervolgens kunt u 20 jaar lang genieten van uw zelf opgewekte stroom via uw eigen zonnepanelen. Zo zijn wij goed voor elkaar.

Nog meer energie besparen?

Door energie op te wekken met zonnepanelen hoeft u minder energie af te nemen. Maar naast zonnepanelen zijn er nog meer mogelijkheden om te besparen. Zo kunnen wij u helpen bij het inkopen van energie of  met andere duurzame oplossingen.

Ons advies is om naar alle bespaarmogelijkheden te kijken, zo blijft NL Stroom u helpen met reduceren.

  • Avatar Peter Blom ★★★★ 3 weken geleden
    Ik ben tevreden over het advies dat ik heb gekregen. Zou het zeker aan een ieder aanraden, zeker in deze moeilijke tijden. … More
  • Avatar Arnoud Janssen ★★★★★ 2 jaar geleden
    Ik ben zeer tevreden over NL Stroom. Fijn contact, goed geadviseerd en vakkundig personeel. Ik raad iedereen aan om voor … More zonnepanelen naar NL stroom te gaan.