Mijn woning verduurzamen?

U kunt zelfstandig de keuze maken om uw woning te verduurzamen, dit levert namelijk direct een kostenbesparing op. Zo kunt u op verschillende manieren verduurzamen, zonnepanelen, isoleren of een warmtepomp. Ons eerste advies is om u goed te laten adviseren zodra u een keuze wil maken. Soms is het verstandiger om bijvoorbeeld eerst te isoleren voordat u een warmtepomp neemt.

NL Stroom is gespecialiseerd in het vinden en realiseren van de juiste energieoplossing(en) voor uw woning. Dit begint met een inventarisatie van uw energiesituatie, deze doen wij gratis voor u! Neem contact op met onze energiereductie specialisten voor de mogelijkheden.

Inventarisatie Energiesituatie

Een inventarisatie van uw energie situatie helpt u inzicht te krijgen in uw energieverbruik en waar u mogelijk nog meer kunt besparen. Na de inventarisatie krijgt u per e-mail een overzicht van de mogelijke maatregelen.

 • Overzicht van de situatie en de mogelijke energiebesparingsoplossingen
 • Mogelijkheid tot het verbeteren van uw energielabel

Zonnepanelen

De inventarisatie van uw energiesituatie helpt u inzicht te krijgen in uw besparingsmogelijkheden. Mogelijk krijgt u een advies om zonnepanelen te plaatsen, dit is een slimme investering.

 • 30 jaar renderende zonnepalen
 • Een voorstel en legplan voor uw locatie

Woning isoleren

Goede isolatie zorgt voor meer wooncomfort en is goed voor het klimaat. Daarnaast is het een slimme investering waarbij u gelijkt gaat besparen op de energierekening.

 • Verlaging van de energiekosten
 • Verbetering van uw energielabel

Warmte pomp

Een warmtepomp is een effectieve manier om uw goed geïsoleerde woning te verwarmen. De pomp haalt warmte uit de lucht, bodem of het grondwater en maakt daar een bruikbare temperatuur van.

 • Kosten besparen op de verwarming van uw woning
 • Het verbeteren van uw energielabel

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er bij een gratis energiereductie inventarisatie?

Bij de gratis energiereductie inventarisatie krijgt u een reductiespecialist aan de lijn welke op afstand uw situatie gaat inventariseren.

De volgende zaken worden doorgenomen:

 • Uw huidige energieleverancier
 • De capaciteit van uw meter
 • De zonnepaneelpotentie van uw locatie
 • Specifiek informatie over energiereductieoplossingen

Op basis van uw situatie zal de specialist u een advies geven voor de mogelijke vervolgstappen.

Ik wil mij woning verduurzamen, kan ik subsidie krijgen?

Met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor een zonneboiler, een warmtepomp, isolatiemaatregelen en aansluiting op een warmtenet. Meer informatie is te vinden op de website van de 

Wat is een energielabel?

Een energielabel geeft aan hoe duurzaam uw woning of pand is.  Het doel ervan is dat u gaat nadenken over manieren om uw woning of pand energiezuiniger te maken.

Waarom een energielabel op mijn pand?

Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of uw woning of pand zuinig of onzuinig is. Dit betekent een lagere energierekening en meer woon of werkcomfort.