De 4 stappen naar besparen met zonnepanelen 

4 stappen 6

De keuze om te besparen met zonnepanelen is een slimme investering.  Zonnepanelen hebben namelijk  direct invloed op uw maandelijkse kosten. Daarnaast verduurzaamt u uw woning waardoor uw energielabel verbetert. NL Stroom neemt u mee door de jungle van regelgeving, systemen en technische mogelijkheden om samen met u tot de beste oplossing voor uw situatie te komen. Ons eerste advies is om samen te kijken naar alle energie bespaarmogelijkheden, zo weet u zeker dat u goed zit.

Uw winst?

✔    Direct besparen op uw energierekening

✔    A-merk zonnepanelen

✔    Gratis offerte en schaduwanalyse

✔    Opbrengst verzekering en garantie

✔    Ervaren gecertificeerde installateurs

✔    Inzicht met de monitortool

Onze merken

merken 2

Salderingsregel?

Bedrijven en particulieren, met zonnepanelen op een klein verbruiksaansluiting, mogen hun energie salderen. Dit betekent dat op de jaarrekening van de energieleverancier de opgewekte stroom wordt verrekend, tegen hetzelfde tarief, met de stroom die u heeft verbruikt.

Tot 1 januari 2023 bent u verzekerd van de huidige salderingsregeling. Na 1 januari 2023 zal de salderingsregeling geleidelijk afgebouwd worden. Gelukkig worden zonnepanelen efficiënter en goedkoper waardoor u voorzien blijft van een snelle terugverdientijd.

Kan ik nog meer energie besparen?

Naast het organiseren van uw zonnepanelen kunnen wij u ook helpen met het inkopen van energie en het besparen van energie met duurzame energieoplossingen.

Ons advies is om naar alle mogelijkheden te kijken zodat u zeker weet dat u goed zit. Zo organiseren en optimaliseren wij al uw energiezaken.

  • Avatar Peter Blom ★★★★ 9 maanden geleden
    Ik ben tevreden over het advies dat ik heb gekregen. Zou het zeker aan een ieder aanraden, zeker in deze moeilijke tijden. … More
  • Avatar Arnoud Janssen ★★★★★ 2 jaar geleden
    Ik ben zeer tevreden over NL Stroom. Fijn contact, goed geadviseerd en vakkundig personeel. Ik raad iedereen aan om voor … More zonnepanelen naar NL stroom te gaan.